Dokumenation​

​På Karlslunde Dagskole udarbejdes der årligt en undervisning- og behandlingsplan for hvert enkelt elev. Planen beskriver kompetencer, læringsmål, pædagogiske tiltag og evalueringsform for den næste periode. I planen defineres arbejdet med elevens sociale, personlige og faglige kompetencer.

En til to gange årligt udarbejdes der en skoleudtalelse, hvor udviklingen i de sociale funktioner, personlige karakteristika og faglige funktioner opsummeres og evalueres.

Skolen anvender faglige prøver for at kunne tilrettelægge en målrettet undervisning ud fra hver enkelt elevs særlige forudsætninger. Testningen dokumenterer tillige udviklingen over tid og indgår i undervisnings- og behandlingsplanen.

Testningen er standardiseret og består af følgende prøver:

Hogrefe: Skriftsproglig udvikling; 0.-10. klassetrin

  • Hogrefe: Matprøver; orienteringssæt + 1-9
  • Hogrefe: Engelskprøver; 4.-6. klassetrin

Derudover:

  • Gyldendal: Webprøver; 7.-9. klassetrin (dansk, sprogfag, naturfag og matematik) - bruges som eksamenstræning.

Skolen følger de lovmæssigt fastlagte krav om karaktergivning i folkeskolen. Øvrige vurderinger af standpunkter gives som en mundtlig redegørelse over for forældrene to gange årligt til skole-hjem-samtaler.

UPV

Fra 8. klasse udarbejdes i november måned en Undervisningsparathedsvurdering (UPV), som er defineret af lovgivningen. Her vurderes elevens faglige, personlige, sociale og praksisfaglige forudsætninger for at begynde på og gennemføre en ungdomsuddannelse.

Indskrivning på skolen

Er du sagsbehandler og ønsker at indskrive et barn på skolen, så er du velkommen til at kontakte os. Forældre kan ikke indskrive deres børn, men er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om dagbehandlingstilbuddet.

Find vej til vores afdelinger​

Hulbækgaard​

Gammeltoftegaard

Østerled

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Karlslunde Dagskole

Karlslunde Centervej 85

2690 Karlslunde

CVR: 21373192

Kontakt os​

☎ Tlf.: 46 16 16 12

✉ E-mail: kontoret@dagskole.dk

Medlem af LOS