​Hulbækgaard

​Afdelingen på Hulbækgaard er beliggende tæt ved Karlslunde landsby i Greve kommune i landlige omgivelser. Der er gode og store udenomsarealer, der giver eleverne mulighed for mange forskellige, fysiske aktiviteter. På legepladsen forefindes en multibane, fodboldbane på græs, gyngestativer, klatrestativ, bane til beachvolly samt et stort bålhus. Vi har desuden 5 minibusser til rådighed, der benyttes til både faglige og sociale aktiviteter gennem skoledagen.

Hulbækgaard fremstår overalt pæn og vedligeholdt og med minimal, visuel støj helt ind i klasselokalerne. De ordentlige og fysiske rammer giver god mulighed for undervisning i små grupper, der er tilpasset den enkelte elevs forudsætninger. Der er 9 undervisningslokaler med plads til 3 til 6 elever i hver klasse. Skolen har desuden et nyetableret rummeligt køkken og spisesal, som udover at blive brugt til måltider hver morgen og til frokost, også kan rumme en gruppe elever til hjemkundskab. Endvidere har skolen faglokaler, der kan benyttes i forbindelse med de praktiske fag samt faciliteter til en skolefritidsordning - efter den almindelige skoletid.

Indskrivning på skolen

Er du sagsbehandler og ønsker at indskrive et barn på skolen, så er du velkommen til at kontakte os. Forældre kan ikke indskrive deres børn, men er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om dagbehandlingstilbuddet.

Find vej til vores afdelinger​

Hulbækgaard​

Gammeltoftegaard

Østerled

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Karlslunde Dagskole

Karlslunde Centervej 85

2690 Karlslunde

CVR: 21373192

Kontakt os​

☎ Tlf.: 46 16 16 12

✉ E-mail: kontoret@dagskole.dk

Medlem af LOS