Østerled​

Afdelingen på Østerled er beliggende i landlige omgivelser på en stille grusvej lidt uden for Lille Skensved i Køge Kommune. Skolen ligger på en 22.000 m2 stor naturgrund omgivet af marker og folde med kvæg. De gode udenomsarealer med legeplads, bålhus, lille sø/vandhul og et rigt dyreliv giver mulighed for mange forskellige faglige og fysisk aktiviteter. På Østerled foregår en del af undervisningen i det fri, hvor lærere og elever regelmæssigt flytter undervisningen ud i naturen i de nære omgivelser.

Østerled er en helt nyrestaureret skole. Der på nuværende tidspunkt rummer 3 store velindrettet lyse klasselokaler med mulighed for individuel undervisning i studiebokse og fællesundervisning ved gruppebord. De fysiske rammer giver således god mulighed for undervisning i små grupper, der er tilpasset den enkelte elevs forudsætninger. I klasserne går der mellem 3 og 8 elever. Som en del af skolens pædagogiske tiltag er der etableret en spisesal, som bruges til morgen- og frokostmåltider.

Vi har desuden 3 minibusser til rådighed, der benyttes til både faglige og sociale aktiviteter gennem skoledagen.

Indskrivning på skolen

Er du sagsbehandler og ønsker at indskrive et barn på skolen, så er du velkommen til at kontakte os. Forældre kan ikke indskrive deres børn, men er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om dagbehandlingstilbuddet.

Find vej til vores afdelinger​

Hulbækgaard​

Gammeltoftegaard

Østerled

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Karlslunde Dagskole

Karlslunde Centervej 85

2690 Karlslunde

CVR: 21373192

Kontakt os​

☎ Tlf.: 46 16 16 12

✉ E-mail: kontoret@dagskole.dk

Medlem af LOS